Noutăți

Expoziție de fotografie în amintirea lui George Topîrceanu

Muzeul Național al Literaturii Române Iaşi, în parteneriat cu Asociația „Patrimoniu pentru comunitate”, organizează o ediție specială a programului „Academia copiilor”. „Pentru că deocamdată nu ne putem întâlni în cadrul atelierelor noastre de creație și educație muzeală pentru copii și părinți, vă propunem un concurs dedicat celor mici și prietenilor lor necuvântători. În fiecare an, în data de 7 mai, ne amintim cu drag de poetul George Topîrceanu, mai puțin cunoscut publicului ca fotograf pasionat, așa că vă invităm să vă fotografiați animalul de companie și să ne trimiteți cea mai reușită fotografie”, au spus organizatorii.

La concurs pot participa copii cu vârsta cuprinsă între 7 și 14 ani.

Fotografiile pot fi trimise în perioada 7 mai – 7 iunie 2020 la adresa de e-mail: academiacopiilor.mnlriasi@gmail.com. În e-mail, vor trebui să fie atașate  următoarele date: nume fotograf, vârsta, adresa, număr de telefon, nume animal de companie.

Fotografiile selectate vor face obiectul unei expoziții speciale, care va fi organizată la Muzeul „George Topîrceanu” Iași la o dată ce va fi comunicată ulterior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *