Bellissima Italia! 27 aprilie 2017 – Posted in: Campanii

Bellissima Italia!

In fiecare luna ai o noua sansa sa vizitezi orase italiene daca promovezi campania Maura.ro in Profitshare! Esti cel mai vrednic afiliat din lunile mai, iunie sau iulie? Perfect, castigi un citybreak de poveste in perioada dorita de tine!

Premiu pentru luna mai: pachet citybreak Roma > Castigator Radu Dumitru

Premiu pentru luna iunie: pachet citybreak Milano  > Castigator PAUL ALIN MAIOR

Premiu pentru luna iulie: pachet citybreak Venetia > Castigator PAUL ALIN MAIOR

Pachetele citybreak sunt formate din 2 bilete de avion dus intors, 2 bagaje de mana, 2 nopti de cazare in camera dubla la hotel de 3 stele. In unele cazuri, functie de oferta, pachetul poate fi upgradat la 3 nopti sau/si hotel de 4 stele. Castigatorii isi pot alege perioada de plecare si hotelul preferat functie de disponibilitate si plafonul maxim alocat ( valoarea maxima a pachetelor ).

Valoarea maxima a pachetului este diferentiat functie de locatie: Roma – 280 euro , Milano – 260 euro , Venetia – 300 euro.

Exemplu: citybreak Milano, Hotel Corallo 3 stele, 11-14 iulie, 3 nopti, camera dubla, avion dus-intors Ryanair, 1 bagaj de maxim 10 kg si dimensiunile 55x40x20 cm + bagaj mic de 35x20x20 cm pentru fiecare pasager adult, la 238 euro, cost total pentru doi adulti.

Sunt luate in calcul numarul conversilor valide obtinute intre 1 si 30/31 ale lunii si procesate pana la 25 luna urmatoare. In caz de egalitate, criteriul de departajare va fi valoare totala a comisioanelor valide. La aceste concursuri nu participa super-afiliatii campaniei pentru care au fost negociate conditii separate. Campania se supune termenilor si conditilor retelei Profitshare dar si a programului de afiliere Maura.

Puteti solicita informatii suplimentare la email ps@maura.ro sau prin mesageria Profitshare. Mult succes!

Later edit: cei mai vrednici afiliati au fost Radu Dumitru si Paul Alin Maior, cei doi au reusit sa domine topul afiliatilor in campania Maura si se bucura de premiile noastre.