Cine sunt eu

Sunt Maura Anghel, Jurnalist, Senior Consultant Comunicare & PR.

Sunt jurnalist de presă scrisă şi online, domeniu în care am o carieră de peste 20 de ani şi în care am primit multe premii, inclusiv cel de Jurnalist al anului 2019, la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială. Sunt fondatorul Clubului de jurnalism şi public speaking pentru copii şi iniţiatorul primului Festival Alternativ de Creativitate – Kre@tivIS din Iaşi, alături de o emisiune pentru copii şi tineri la un post local. Slujesc comunitatea prin cuvântul scris şi rostit, sprijin proiectele importante ale Iaşului, sunt parte a multora dintre ele, susţin copiii din medii defavorizate prin campanii sociale şi de fundraising.

Totodată sunt și senior consultant comunicare şi PR, fiind implicată de-a lungul timpului în multe proiecte pe care le-am ridicat prin campanii susținute de imagine. Am lansat inclusiv proiecte de educaţie media, am inițiat primele opţionale de jurnalism în şcoli pentru că îmi doresc să-i sprijin pe tineri să vadă şi să înţeleagă lumea aşa cum este, nu cum vor alții să le-o arate. Îmi plac poveştile din viaţa de zi cu zi, îmi place să le caut, să le adun şi să le dau mai departe.

Sunțin valoarea în toate formele ei și o promovez prin intermediul revistei online pe care am fondat-o în urmă cu zece ani, www.glaremagazine.ro.

Cu drag,

Maura Anghel