Cart 0

model-xxlMaura.ro este un proiect dedicat marimilor mari.

O rochie gandita si croita pentru marimile S si M nu va arata niciodata la fel pe marimi XXL sau XXXL. Dar cand un designer croieste din start o marime mare, croiul va fi gandit altfel iar rezultatul final va fi deosebit.

Pe Maura.ro vei gasi pozele simple ale produselor, pe un model plus size cu dimensiuni 108-88-125 si 70 kg. Nu folosim corectii in Photoshop, nu folosim croieli speciale pentru Angelica ( modelul nostru ). Vedeti rochia, materialul si nuanta exact asa cum le veti primi.

Incerci sa ti comanzi o rochie pentru marimea ta orientandu-te dupa pozele unor modele filiforme ce poarta XS in fotografii. Esti pacalita de corectiile si imbunatatirile luminilor si nuantelor facute cu programe gen Photoshop iar rezultatul final al rochiei in fata oglinzii te va dezamagi. Maura.ro este locul formelor imperfecte, al femeilor hotarate sa fie elegante si care iubesc realitatea.

In plus fiecare rochie in parte are particularitatile ei. Material diferit cu diverse elasticitati, croi diferit, se aseaza diferit. De aceea pe Maura.ro ai la vedere tabel personalizat la fiecare model in parte cu dimensiunile in centimetrii atat pentru materialul relaxat cat si intins ca sa ti faci o idee cat de mult cedeaza si cum s ar putea aseza. Este simplu!

Nu ezita! Comanda si probeaza rochia in confortul casei tale, cere si sfatul prietenelor, nu este graba. La Maura.ro ai la dispozitie 15 de zile sa te razgandesti. Si nici macar nu conteaza de ce. Pur si simplu completezi formularul de retur si ne trimiti inapoi modelul ce nu e pe gustul tau.