Cart 0

RETURNARI SI GARANTII

Dacă te răzgândești, este în regula, ai dreptul să returnezi articolul sau articolele comandate. Le poți schimba cu altele, aflate în stocul magazinului / fabricii, sau îți poți primi banii înapoi, tu alegi!

Nu se pot restitui produse folosite, deteriorate sau care prezintă urme de purtare.

Pentru returnarea articolului, acesta trebuie să fie însoțit de etichete și de actele însoțitoare. Lenjeria intimă, costumele de baie și corsetele sunt singurele articole care nu pot fi schimbate/returnate, din motive de igienă. Orice retur care nu respectă Termenii și condițiile noastre va fi refuzat.

După ce returul ajunge la noi, se anunță dorința rambursării contravalorii comenzii prin Transfer Bancar (pentru acest lucru, avem nevoie de codul tau IBAN, alcătuit din 24 de caractere si numele titularului de cont) sau prin Poștă, exclusiv la adresa da din buletin ( cartea de identitate ).

În cazul în care dorești să returnezi unul sau mai multe produse, te rugăm să ne anunți în termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea coletului, prin completarea Formularului de returnare.  La final primiti automat toate informatiile necesare.

Garantia produselor este de 30 de zile. Etichetele contin informatii utile privind spalarea si ingrijirea textilelor, astfel incat acestea sa nu sufere nici o deteriorare. Daca nu ati respectat instructiunile de intretinere, drepturile la garantie se pierd. Pentru a face dovada achizitionarii articolelor, este necesar sa pastrati bonul fiscal sau factura de achizitie. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia in vigoare.