Rochii marimi mari tendinte 2017 8 martie 2017 – Posted in: Rochii XXL

Pentru aceast sezon designerii propun individualitate, dinamism si confort. Aceste trei caracteristici trebuie sa defineasca articolele vestimentare din 2017. Manecile voluminoase, in forma de clopot, croiul scurt si provocator, volanasele si despicaturile sunt doar cateva dintre elementele ce nu trebuie sa lipseasca modelelor de rochii XXL pentru a fi in trend.

Detaliile luxoase, stofele fine placute la atingere, realizate din materiale naturale si accesoriile metalice sunt acele elemente care au marcat podiumuriile internationale din acest an. Modelel de rochi marimi mari, recomandate de Maura.ro sunt piese care respecta conditiile impuse de creatorii celebri.

Elementele romantice, precum volanasele si croiul asimetric, ofera un plus se de senzualitate feministelor convinse. Rochile cu volane si umeri goi, care pun in evidenta talia sunt modelele potrivite care confera tinutei personalitate, charm si eleganta.

Designerii Maura ne sfatuiesc sa nu ne ferim de rochiile scurte, care creaza senzatie de inaltime. Pe langa aspect inedit, aceste piese ofera si un grad ridicat de confort, deci pot fi purtate in orice moment al zilei. Un avantaj al rochiilor scurte este faptul ca pot fi usor accesorizate cu sandale cu platforme sau chiar balerini, iar impactul vizual este exceptional.

O alta tendinta a sezonului este reprezentata de dungi! Se poarte toate tipurile de dungi: inguste, late, orizontale, verticale, albe, negre, rosii, albastre, orange sau corai. Conform specialistilor dungile aduc personalitate tinutei.

Lejeritatea este o alta caracteristica a pieselor vestimentare propuse in acest an. Aspectul usor neglijent ofera un plus de farmec chiar si outfitului elegant. Cand vine vorba de paleta cromatica in anul 2017 sunt apreciate culorile tari, nuantele metalice si pastelurile delicate. Rosu, albastru, galben, corai, burgund sau nude sunt foarte apreciate. Tinutele de zi pot avea si culori tari metalizate precum auriu si argintiu.

Accesoriile sunt elementele care ofera individualitate rochiilor XXL, deci trebuie alese in concordanta cu stilul si personalitatea.